Shop Mobile More Submit  Join Login
About Digital Art / Student Member Fachreza OctavioMale/Indonesia Group :icongotei13shidan: Gotei13shidan
Indonesian Bleach Community
Recent Activity
Deviant for 7 Years
Needs Premium Membership
Statistics 249 Deviations 8,662 Comments 36,463 Pageviews

Newest Deviations

Please drop by and give some comments~ Thank you, pals!

Favourites

All my favourite deviations. Please check their galleries as well :D

Activity


There isn't any recent activity from deviants you watch. Fill up your Watch Feed by watching more deviants!
Halo!

Kebetulan saya dan LSS baru merampungkan komik kami berikutnya yang judulnya PANJI!, yang ceritanya tentang seorang anak yang mewakili teman-temannya dalam bermain badminton. Insya Allah kalau nggak ada halangan, terbit sekitar Agustus-September 2013 di bawah naungan KOLONI dan M&C. 

Terus?

Nah ini dia : ada yang tertarik bikin guest art buat komik kami ini nggak? :D Hadiahnya nggak bisa janjiin macem-macem sih, tapi kalau nanti kecetak di komik, komiknya bakal langsung kami kirim ke guest artistnya :D 

Soal referensi, bisa dilihat di sini :

Ini namanya Panji. Char sheet aja kok. Cuekin aja tulisan Jepangnya~

Ini namanya Laras. Sama, character sheet aja. Sama, cuekin juga tulisan Jepangnya, itu buat keren-kerenan doang~

Filenya berukuran minimal A4 dengan resolusi minimal 300 dpi. Warna boleh item-putih/grayscale, boleh berwarna juga (senengan yang berwarna sih, saya /plak), tapi nanti bakal dicetak item-putih di hasil akhirnya. Jadi ya... Terserah, asal ukuran filenya memenuhi syarat :D

Buat yang udah bikin, bisa upload terus towel saya di dA ini atau kirim ke email fachrezaoctavio@gmail.com . Nanti yang kepilih, bakal saya email balik buat nanya alamat yang bisa dipake sebagai tujuan pengiriman komiknya! Bakal ada bonus lain, tapi saya nggak bakal kasihtau sekarang :D

Oh ya, deadlinenya minggu depan. Tepatnya tanggal 10 Juli 2013--soalnya langsung saya kirim ke pak bos~

Yak, sudah gitu aja. Moga-moga banyak yang minat, amin! xD
  • Mood: Joy
  • Listening to: Youkoso, Gargantia E - Suisei no Gargantia OST
  • Reading: Blue Flame - Comic Bomber Early Years #3
  • Watching: Shingeki no Kyojin #13
  • Playing: Dragon Nest SEA
  • Eating: Nothing.
  • Drinking: Nothing at the moment.

deviantID

bake2x's Profile Picture
bake2x
Fachreza Octavio
Artist | Student | Digital Art
Indonesia
Just a lazysome person :D

Current Residence: Bekasi, Indonesia
Favourite genre of music: Rock
Favourite photographer: Felix. Hahaha.
Favourite style of art: anime-style, semi-realism style, minimalism style.
Operating System: Windows XP Professional, Mac OS X Leopard
MP3 player of choice: Nokia N95
Shell of choice: ... Shell?
Wallpaper of choice: My drawings
Skin of choice: wuzza?
Favourite cartoon character: Kaitou Kid, Kurosaki Ichigo
Personal Quote: "We'll see."
Interests

AdCast - Ads from the Community

Groups

Comments


Add a Comment:
 
:iconui-azuma:
Ui-Azuma Featured By Owner Oct 23, 2014  Hobbyist Digital Artist
Happy Birthday c:
Reply
:iconskunkyfly:
Skunkyfly Featured By Owner Oct 23, 2014  Hobbyist General Artist
HAPPY BIRTHDAY GAAAAAAANNNNNN! WISH YOU ALL THE BEST LAH! //LET'S PARTY!!!! happy DA B-day :3 Free Birthday Icon Super Fantastic Golden Platter Cake 3D  birthday cake :piratejig: Happy Birthday Godliek :D 1st Emoticon: Happy Birthday MenInASuitcase KimRaiFan's Bday Cake Misc Emoji-04 (Happy Birthday) [V1] Kao Emoji-16 (Happy Birthday) [V1] Birthday cake  icon Kao Emoji-17 (Happy Birthday Alt) [V1] Happy Birthday Sailor-Pikmin! Happy Birthday, Capt'n EXO : Suho Gift Happy Birthday Cupcake Exo : Chanyeol Gift Happy Birthday Xak Krissieee birthdAy '09 fella (Badges) Happy Birth Day Fella (messages) 

SKSD
Reply
:iconshirei-shou:
Shirei-Shou Featured By Owner Oct 23, 2013  Hobbyist General Artist
Met ultah yaaaaa.. wish U all the best
Reply
:iconbake2x:
bake2x Featured By Owner Oct 24, 2013  Student Digital Artist
makasih mbak! Amin :D
Reply
:iconmisticgohan:
MisticGohan Featured By Owner Oct 23, 2013  Hobbyist Traditional Artist
Happy Birthday
Reply
:iconbake2x:
bake2x Featured By Owner Oct 24, 2013  Student Digital Artist
thanks
Reply
:iconmisticgohan:
MisticGohan Featured By Owner Oct 25, 2013  Hobbyist Traditional Artist
You're welcome
Reply
:icongforcelevel1988:
GFORCELEVEL1988 Featured By Owner Oct 23, 2013
Hi, Happy Birthday and hope you have a nice day as well :hug:
Reply
:iconbake2x:
bake2x Featured By Owner Oct 24, 2013  Student Digital Artist
Hi there! Thank you!
Reply
:icongforcelevel1988:
GFORCELEVEL1988 Featured By Owner Oct 28, 2013
Hey no problem and please keep up with your amazing artwork as well :hug:
Reply
Add a Comment: